Vædderen sex og erotik

Vædderen og erotik
Vædderen sex og erotik
sex og erotikPerfekte forholdHer skal der arbejdes
Vædder 1. dekanat : 21. marts til 30. martsDet sidste du ønsker er at være bundet. Eller at nogen får dig til at sætte farten ned. Du har brug for en kæreste der er lige så ambitiøs og energisk som du er. En der støtter dine ønsker og gør livet behageligt og spændende. Når det gælder sex, er du sådan en som fyrene drømmer hede drømme om. Eventyrlysten, lidenskabelig og en smule dominerede. En passiv fyr har ikke en chance. En fyr med Tarzan blod i årene” me tarzan you jane” er nok mere din type.Hvis du ønsker at trives på alle områder af livet skal du finde dig en første dekanat tvilling, tredie dekanat skytte eller en første dekanat vandmand. Livet bliver aldrig kedeligt med en af disse gutter.Søger du udfordring? skal du lede efter en tredie dekanat jomfru. Første dekanat tyr eller en første dekanat fisk. Orkanen venter lige om hjørnet, men hvis du virkelig elsker ham får I det nok alligevel til at fungere.
Vædder 2. dekanat 31. marts – 9. AprilDu er utrolig romantisk og forelsker dig konstant. Men disse forhold fører ikke nødvendigvis til noget alvorligt. Men hvad gør det så længe du har det sjovt. Du er den fødte jæger og det falder dig helt naturligt at jage det modsatte køn. Hvordan du jager kommer an på fyren. Ind imellem er du bestemt og stærk, andre gange er du en genert lille pige, kort sagt du finder den metode der er brug for, så du kan nå dit mål. Det samme gælder sex og derfor er du fantastisk i sengen.For at tilfredsstille dit behov for lidenskab, romantik og eventyr, skal du finde en anden dekanat tvilling, anden dekanat løve eller en første dekanat skytte, sammen med en af disse fyre ville du ønske livet varer for evigthvis du virkelig vil teste din diplomatiske sans skal du søge en tredie dekanat jomfru. En tredie dekanat krebs eller en første dekanat tyr, det er virkeligt hårdt arbejde
Vædder 3. dekanat 10 april-20. AprilInderst inde vil du gerne slå dig ned, men du har svært ved at finde den rette fyr, måske er det fordi din livsglade holdning kræver action action og action, du hader tanken om kedsomhed, og det afholder dig fra at finde en kæreste der kunne være rigtig godt for dig, det gælder også seksuelt. Men i det sekund du finder den ægte kærlighed, vil dit kærlighedsliv bevæge dig ned på et dybere niveauDu har alle muligheder for at finde lykke og tilfredsstillelse og ægte kærlighed med en første dekanat løve. En første dekanat vandmand og en tredie dekanat krebs. ægteskab kunne vise sig at give pote.hvis du synes livet er kedeligt  hvorfor finder du så ikke en anden dekanat tyr tredie dekanat jomfru eller første dekanat skorpion disse gutter vil helt sikkert give dig udfordring i livet.

Vædderen sex og erotik