Himlen Ved

Heaven-knows-what

Himlen Ved personlig rapport med transitter

Alle rapporter kun 350 kr

Himlen “VED” Dit personal Horoskop skrevet af Grant Lewi. “Grant Lewi var inspiration til den praktiske astrologi.” – Noel Tyl Spørg enhver astrolog: om bøgerne

Heaven Knows WHAT og Astrologi for millioner, skrevet af Grant Lewi, er to af de fineste fortolkede bøger, der nogensinde er skrevet af en astrolog.

Nu kan vi i Astrostars tilbyde Lewi´s geniale indsigt i en personlig rapport til vores kunder. Hver rapport indeholder både Natal (fødselshoroskop) og transit fortolkninger, herunder tegnet hver planet indtager, Solen og Månen i kombination, da de påvirker personligheden, og mange betingede udsagn.

Betingelserne arbejde meget med den måde de oprindelige bøger gør det på – det ene aspekt er ændret, fordi der er et andet aspekt i horoskopet og personligheden, som er mere dominerende . Det gøres så godt, at rapporten afspejler en dybere syntese af dit fødselshoroskop end andre rapporter.

Desuden er transitter medtaget for at afspejle de nuværende energier som de påvirker fødselshoroskopet .En gennemsnits rapport er på cirka 25 til 30 sider.

Hit med min personlige rapport