Parforholdshoroskop

Parforholdshoroskop baseret på det compositte horoskop.

Alle rapporter kun 350 kr.

NY Parforholdsrapport, der behandler det Compositte Horoskop.
Simpáticos, Er skrevet af den professionelle astrolog, Bernie Ashman, og giver en dybdegående indsigt i relationen mellem 2 mennesker og hvordan det vil gå i deres forhold til hinanden. Rapporten er delt i disse sektioner:

The Playing Field
i denne introduktion understreges det faktum, hvorfor to mennesker mødes i et forhold og hvilken form for kommunikation, der får dette forhold til at fungere.

The Players
I denne sektion, vil du finde en dybdegående analyse af planeterne i det compositte horoskop, inkluderet, er de tegn og huse, planeterne occuperer, som er de livsområder, der er vigtige for lige netop jer to. Du vil også finde beskrivelsen af den compositte ascendant og lykkepunktet. Hovedspillerne er Solen, Månen, Ascandanten og Lykkepunktet, Samt de øvrige planeters indflydelse og jeres fælles målsætning MC .
Aspekterne:
Denne sektion omhandler jeres kommunikation og forhandlingsevne og på hvilke områder der er harmoni i forholdet, jeres fælles energi ressourcer, og områder, hvor der er modstand og kamp.
Måneknuderne:
Bernie Ashman Siger, “The Nodes – their celestial polarity –  giver indsigt i hvordan I forbindes på sjæleplanet. Denne ubevidste faktor af sammenhørighed, bliver først bevidst i forhold af længere varighed.

Det er lige NU jeg skal vide, hvordan mit parforhold er