AstroLove

Astrolove Erotik sex og stjernetegn.

astrolove-erotik sex og stjernetegn find din sexpartner her på siden.

 stjernetegn find din sexpartner her.
astrolove erotik sex og stjernetegn find din sexpartner her på siden

En overset mekaniske
Vi læser konstant i ugeblade og bøger om de psykologiske forhold, der skal gøre os til bedre elskere, partnere og ægtefolk.

Men alt har at gøre med kemi. Hvorfor frastøder og tiltrækker vi hinanden ? er årsagen til de mange misforståelser ikke fordi, vi er så forskellige i vores kemiske sammensætning. JO siger astrologerne. Vi passer ikke til hvem som helst, hverken i hverdagen, på jobbet eller i sengen.
LÆS og Klik dig ind på dit stjernetegn og se, hvad din kemi  fortæller om erotikken
Mellem stjernetegnene.

Vædderen Sex og erotik
Tyren sex og erotik
Tvillingerne sex og erotik
Krebsen sex og erotik
Løven sex og erotik
Jomfruen sex og erotik
Vægten sex og erotik
Skorpionen sex og erotik
Skytten sex og erotik
Stenbukken sex og erotik
Vandmanden sex og erotik
Fiskene sex og erotik

Så hvad har astrologi med kærlighed at gøre?

Hvis astrologi kan kaste lidt lys på forståelsen af de mennesker vi vælger at elske. Eller hjælpe os med at udpege de mulige besværligheder vi vil møde med de mennesker vi danner forhold med.

Så er det da værd at udforske. For at sige det lige ud, Alt, der kan forbedre dit forhold til den person, der deler eller stjæler din hovedpude om natten er værd, at lære bedre at kende.

Astrologiens visdom er ikke kun billigere en flere års terapi, det er også hurtigere.

Prøv at tage temperaturen på dit parforhold gennem en astrolove rapport

Du kan tage temperaturen på dit parforhold i dag, Ja faktisk lige nu. Og med det samme finde grundlæggende sandheder om hjertets anliggender.

Det er ligegyldigt, om du lige for tiden, kører alene på kærligheds Alléen eller du kører sammen med en partner. Der er altid forhindringer på vejen, der kræver en nærmere undersøgelse og analyse.

Måske har du oplevet hjertesorg efter en hurtigt forbikørende romance og tænker, hvordan du undgår dette sammenstød med en modpart igen.

Eller du har måske et hjerte, der gør ondt efter flere gange at have kørt ind i modkørende. Og spekulere på om du overhovedet tør køre på kærlighedens Allé med nogen overhoved.

Find svar på mange af dine spørgsmål om kærlighed og parforhold i disse vidunderlige rapporter. Du finder dem under fanebladet horoskoper. Eller klik her.

Du kan også bestille en personlig konsultation og finde ud af, hvad det er der gør, at netop du løber panden mod en mur, hvergang du møder en ny ven eller veninde, og ønsker at danne par og Fall in Love.

Kan man forandre sig?

Ja det kan man godt, men hvis man ikke ved, hvad det er der konstant spænder ben inde i ens eget system, så kan det dælme være svært, at finde ud af, hvad det er man skal være opmærksom på når man møder muren. Her er astrologi, jo så fantastisk et redskab, der findes ikke noget mere fantastisk, end at vide hvad det er der trigger hos en selv og hvad det er der trigger hos et andet menneske. Viden er magt og viden skaber forståelse og viden skaber tilgivelse.

Så du bør vide, hvem du er og hvad der trigger dig, og din partner !

Astrolove-sex-erotik-stjernetegn, kan gøre en forskel i dit liv, når du ved, hvad du skal lede efter og har indsigt i din og din partners kemi. Find ham eller hende lige her:

Vædderen Sex og erotik
Tyren sex og erotik
Tvillingerne sex og erotik
Krebsen sex og erotik
Løven sex og erotik
Jomfruen sex og erotik
Vægten sex og erotik
Skorpionen sex og erotik
Skytten sex og erotik
Stenbukken sex og erotik
Vandmanden sex og erotik
Fiskene sex og erotik

astrolove-erotik sex og stjernetegn

sexpartner her på siden.