Mig og mine relationer

Se hvordan du bliver bedre til at håndtere relationer

Alle rapporter kun 350 kr.

Lær hvordan du håndterer relationer. Fra starten af vores liv, begynder vi at danne relationer. Nogle varer et øjeblik, andre for livstid. Hvordan vi håndterer vores relationer til andre kan bestemme kvalitetet i vores liv.

I vores kærlighedsrelationer, i venskabsrelationer, selv i forretningsøjemed. Sunde relationer er en målestok for successen i vore liv  Her er et program, der kan hjælpe dig med at finde lykke og opfyldelse i alle dine forhold.


Relating Potential, giver information om, hvilken type partner vi finder attraktiv, såvel som potientielle forholdsmuligheder og hvilke problemer vi har i vore relationer. Alle former for relationer, de sexuelle og psykologiske er indkluderet i denne rapport. Denne rapport er lige anvendelig om man er gift eller lever som singel.


Synastry expert John Townley har skrevet mange bøger om astrologi, including: Astrological Cycles & the Life Crisis Periods and New Age Career Cycles. Hvert kapitel dækker forskellige dele af ens evne til at relaterer til andre i forskellige situationer. Så som energi/ drive inderste ønsker/ sexuelle ønsker uafhængighed/ originalitet.

Rapporten er ca. på 20 sider

Fortæl mig Nu! hvem jeg tænder på

One thought on “Mig og mine relationer

 1. Hold nu op, jeg er imponeret.
  Gang på gang overraskes af den kvalitet, jeg får hos Astrostars.
  Et eller andet sted inden i mig, er der denne her tvivl, om planeternes position i mit fødselsøjeblik, virkelig har så stor betydning.
  I 2011 fik jeg årshoroskobet, og jeg må sige; hvor var det dejligt at være forberedt på de svære månder. Det gjorde det så meget mere overkommeligt at komme igennem dem på en positiv måde. Jeg vidste, hvornår der var udfordringer, og hvornår det var tid til nydelse.

  Personligt synes jeg selv, at jeg er et godt og behageligt menneske. Men det er ikke altid sådan, jeg fornemmer omverden ser mig. Så jeg har lige fået lavet et relationshoroskop.
  Det gir så meget mening. Jeg forstår nu, i hvilke situationer jeg kan virke anderledes på folk, end jeg ønsker. For jeg genkender helt klart beskrivelsen af egenskaberne, men var ikke klar over, at de var unikke hos mig…på godt og ondt. Nu ved jeg præcis, hvad jeg skal arbejde med.

  Tak Astrostars.

  Og i øvrigt; smadderflot hjemmeside.

Leave a Reply