Din indre stjernehimmel

skywithin

Her er din fødselsrapport fra den verdensberømte astrolog Steven Forrest

Rapporten er skrevet til dig, af den verdens berømte astrolog

“STEVEN FORREST”


Alle rapporter kun 350 kr

Du vil ikke tro denne rapport kom fra en computer. Den meget personlige tekst lyder så godt og indsigtsfuldt, at du vil sværge på, at forfatteren var “varskoet” om dig! Rapporten er baseret på blocksin astrologi – dine planet positioner,  din ascendant, og planet konstellationer, som de så ud, ved din fødsel –

Denne rapport er én, du ønsker at bære med dig. Dette fødsels Horoskop er et af vores bedste sællerter, og her er hvorfor: den er skrevet af Steven Forrest, en af de førende astrologiske forfattere i vores generation. Hans meget populære bøger Changing Sky og The Inner Sky (massemarkedet paperbacks), bekræfter dette.

Din Indre Stjernehimmel rapport, tager dig med på en personlig rejse ind i dit indre liv. Det lyder som om Forrest selv sidder foran dig! Omhyggeligt og dygtigt dykker han ned i din verden – så snart du begynder på denne rapport, du vil sandsynligvis ikke være i stand til at lægge den fra dig.

Sproget i astrologi anvendes og dækker planeterne og følsomme punkter i dit liv – men du behøver ikke at vide noget astrologi! Denne fremragende fortolkning er specielt velegnet til dem, der bare vil introduceres til astrologi.

HIT MED DEN NU- Min egen personlige rapport!