Familie – er blod tykkere end vand?

Astrologi og familie

Jeg vil fortælle en historie fra mit eget liv. Jeg er dobbelt Vandmand, en af disse skøre lidt verdensfjerne mennesker, der finder på nye ting og ser meget langt ind i fremtiden og nogen gange, temmelig ofte, glemmer at leve i nu´et. Jeg fik tildelt et par forældre, af ildtegn, det er Løver, Skytter og Væddere, der er født i ild. De er meget udfarende og udadreagerende. En Vandmand er født i lufttegn og er en “Tænketank”. Jeg fik dårlige nerver, af mine forældres skænderier. De kunne smide med sko efter hinanden, råbe meget højt, knalde døren i så ruderne gik i stykker og jeg fik ondt i maven. Men jeg havde en moster, jeg har stadigvæk min moster, min elskede Æblemoster. Min moster er Vægt, hun er også luft og en tænketank og så er hun kommet på jorden for at skabe balance og harmoni. Jeg elskede min moster: Jeg hoppede op og ned på puslebordet, når hun kom cyklende den lange vej fra København til Hvidovre og senere til Greve, hvor vi siden flyttede ned. Min moster, som lå og holdt om mig, når hun passede mig og beroligede mig, når mine forældre skændtes, så det bragede. De kunne tåle hinanden, mine forældre, de tog ikke skade af, at skændes med hinanden. Det er de ligesom skabt til. De fik afløb for deres overskuds energi. Men jeg, som ikke var lavet af det samme stof som de, fik ondt i maven af deres evindelige skænderier. De synes jeg var et mærkeligt barn, de forstod ikke, at de to stærke mennesker, kunne lave sådan et skrøbeligt barn. Men min moster, som var lavet af samme stof som mig, havde en helt anden tilgang til mit væsen end de og selv som helt lille, følte jeg en større tilknytning til min moster, end jeg gjorde til dem. Jeg husker så tydeligt, da jeg var 5 et halvt år og min moster blev gravid og skulle have sit eget barn. Alle syntes det var fantastisk, men jeg syntes det var en katastrofe, for jeg, selv om jeg var så lille, vidste udemærket godt, at nu skulle min moster være mor for et andet barn og ville ikke længere have samme tid og overskud til mig, som hun hidtil havde haft. Stadigvæk, selv den dag i dag, så mange år efter, når jeg er sammen med min Æblemoster, så står tiden stille og vi bevæger os ind i filosofiens, ideologiens og tankernes univers, vi deler vores meninger, erfaringer, livs og menneskekundskab i en atmosfære af entusiasme og ægte samhørighed. Vores hjerne skærpes som knive i en slibemaskine og vi tumler sammen i det element der er vores og hvor vi gensidigt elsker at tumler; i ideernes verden. Det er så vigtigt, at forstå sit ophav og sin familie. Forstå hvorfor far og mor og søskene er så forskellige fra os og hvad der gør, at vi svinger bedre med nogle familiemedlemmer end med andre. Forståelse og viden giver anledning til tilgivelse og anerkendelse og fjerner offerroller og fjendebilleder.

Tak til min elskede Æblemoster for alle de grin og din omsorg og alle de vidunderlige stunder vi har haft sammen gennem alle årene.

Også du kan lære at forstå dit ophav gennem astrologien

Leave a Reply