Årshoroskoper for 2014

vædder2014

Vædderens Horoskop 2014
Horoskop 2014: 2014 er helt sikkert et lettere år for dig, end det var tilfældet i anden halvdel af 2012 og i det meste af 2013. I år 2014 finder du mere glæde i dine daglige rutiner. Der er en fin linje mellem finansiel disciplin og at bekymre sig overdrevent om finansielle sager. Selvom arbejdet kan være temmelig hektisk på visse tidspunkter, har du tendens til at nyde at tage dig af alle detaljerne. En udvikling i retning af, at arbejde ud fra hjemmet er sandsynlig for mange af jer. Hvis du har forsøgt at lande et drømmejob, er det mere sandsynligt, at kunne lykkes nu. Undgå over-analysern af dine relationer, eller at behandle dem mere som inventar i løbet af 2014.

For Vædderens Horoskop 2014 kan romantik være på den alvorlige eller praktiske side i 2014. Seksuelle eksperimenter og frigørelse er også et tema i 2014. At en hobby eller yndlingsbeskæftigelse kan blive til et job kunne også være en mulighed. Partnerskab op-og nedture vil fortsat være et tema, som du kæmper med og spørgsmål om frihed og afhængighed. Økonomi er en alvorlig sag for dig i år, og du kan finde glæde i at opbygge dine ressourcer og analysere dit penge flow.

Du har været igennem et par hårde år Vædder, men tingene begyndte at slække i slutningen af ​​juli 2013, hvor Saturn, planeten for ​​fokus og disciplin gik ind i dit femte hus for selvrealisering og romantik. 2014 er et år for positive fremskridt; med de store langsigtede planeter i harmonisk aspekt til dig eller giver dig en mulighed for at forlade dig på at gøre dine egne ting.

Vædderens kærligheds Horoskop 2014
Kærligheds Horoskop 2014: Saturn, planeten for ​​fokus tilbringer sin tid i år i din romantik zone og tvinger dig til at sætte mål for dig selv, når det kommer til kærlighed. Hvis din partner smækker hælene sammen og skriger på engagement, smid ham ud i januar, hvor Venus bliver retrograd og bringer dine kampe op til overfladen (og manglen på bling over helligdagene kan intensivere dit behov for at skille dig af med ham).

En affære med din chef midt på året kan blive alvorlig og nogle af jer kan være tvunget til at søge job andre steder (især hvis din chef er gift). Kærligheden blomstrer efter den 24. november (sorry piger – det er lang tid at vente), når Jupiter, planeten af ​​overflod flytter ind i Skytten – dit perfekte match.

Vædderens Finans & Karriere Horoskop 2014
Finans & Karriere Horoskop 2014: To formørkelser i dit sjette hus arbejde – en måneformørkelse 14. marts og en solformørkelse 22. September. får dig kastet ud i handling, og mange af jer vil skifter job omkring disse datoer. Saturn i din kreative zone hele året igennem, får dig til at kigge efter mere end bare et job, du vil have en tilfredsstillende karriere og have det sjovt samtidig med, at du arbejder.

Andre mennesker hjælper dig med at tjene penge i 2014, med Jupiter, planeten for held påvirker dit område for fælles ressourcer. Investering med en søskende, partner eller ven tilrådes – så længe du skriver noget ned på papir, der er juridisk bindende først. Uventede penge fra arv eller selvangivelser øger din pengestrøm midt på året.

Vædderen Sundheds Horoskop 2014
Sundheds Horoskop 2014: Lige siden Uranus flyttede ind i dit 12. hus i 2012, er spiritualitet blevet vigtigt i dit liv. Og det vil være vigtigt mange år fremover. Sidst i  November 2014 bevæger Jupiter sig ind i dit 9. hus for religion og filosofi, hvilket gør dette område endnu mere fremtrædende i dit horoskop og i dit liv.

At blive mere involveret i åndeligt orienterede grupper og organisationer og deltage i åndelige typer af gruppeaktiviteter (bøn kredse, velgørende funktioner og altruistiske aktiviteter) bringer dig større tilfredshed end noget andet.

 FÅ DIT HELT PERSONLIGE ÅRSHOROSKOP HER

tyr2014

Tyrens Horoskop 2014
Horoskop 2014: Udvikling af et intimt forhold står stærkt i dit horoskop for 2014. At lære at deles om finansielle og intime ting, bringer dig en vis grad af glæde. Pengesager gør store overskrifter. En større trang til sikkerhed er med dig i år 2014 og  en re-organiseren af dit hjem og indenlandske liv kommer i spil. Arbejdet kunne bevæge sig i retning af mere forskning og undersøgelse. Det arbejde, du udfører kan understøttes af din ægtefælles penge eller andre folks penge i almindelighed, såsom arbejde med finansiering.

I Tyrens Horoskop 2014 kan andre folks penge kommer din vej, eller du kan sikre dem i noget fast ejendom. En partners ressourcer kan have en betydelig indvirkning på dit personlige liv. Find glæde i at udvikle intimitet, dette er på tapetet, og det er et år, hvor du udvikler og forbedre din seksualitet på et dybt plan. Sponsorering eller støtte fra andre mennesker kan høste belønninger. Nye eller ændrede ansvarsområder i hjemmet eller i familien står også på væggen i  år 2014. Nogle af jer vil sikre jer et nyt hjem og / eller ejendom. Mange vil nyde sunde afkast på jeres investeringer. September 2014 bringer den stærkeste periode for romantik og sjov for dig.

Dette vil være et bittersødt år for dig. Du skal være venligere mod dig selv i 2014 – at dømme dig selv mindre hårdt. Du vil fortjene dit gode held og vide, at du har fortjent det i 2014.

Tyrens finans & Karriere Horoskop 2014
Finans & Karriere Horoskop 2014: Din karriere stiger tidligt i 2014, og mange af jer vil drages mod film radio-og tv-industrien – noget, der går sammen med din sociale sommerfugle status. Ingen tvivl om du vil lande en ny kontrakt via en forbindelse i år – en person, der anbefaler, at du får din fod med i interviewdøren, hvor du kan charmere dem til at give dig en chance (selv med en risikablet cv)  . De af jer, der starter egen virksomhed i år får en masse hjælp og støtte fra jeres venner.

Gifte tyre får fast ægtefællebidrag (og adgang til deres partners penge ligeså) i år, og du har ikke meget at bekymre dig om – så længe du ikke flagre på for mange shoppeture ! Penge udefra er let at få i år – banker ser ud til at smide penge efter dig, når du gå gennem døren. Hvis du låner, sørg for at det er til noget, der vil stige i værdi over tid (fast ejendom) versus låntagning til en ekstravagant ferie.

Kærligheds Horoskop 2014:

Vil der være i rigelige mængder  af hele året, med Jupiter som lever la vida loca i dit modsatte tegn (og perfekte match) Skorpionen. Er du  Single?

Du vil ikke være det længe, med venner, familiemedlemmer og kolleger der sætter dig op på blind dates og organisere masser af sociale arrangementer for dig, så du kan blande dig med forskellige potientielle partnere. Det eneste skår i den kosmiske salve er familiens pres – da drengen i dine drømme viser sig at være drengen i deres mareridt. Sand kærlighed hersker, og mange af jer vil slutte året med ringen på fingeren (den finger, der også tæller)

Tyrens Sundheds Horoskop 2014
Sundhed Horoskop 2014: Dit sundhedsmæssige behov skal tilgodeses dette år. Den største fare er, at du vil tage dit gode helbred for givet. Således at mindre lidelser bliver udbredte sygdomme – især hals og nakke problemer. Nytænk dine prioriteter i livet og fokuser på de vigtige ting og lad distraktioner og mindre problemer gå, dette er vigtig. Solformørkelsen 22. september i dit 6. hus for sundhed vil medføre ændringer i din generelle sundheds regime og føre til sundhedsmæssige forbedringer. (Eller give dig et wake up call du har brug for og ikke kan ignorere).

  FÅ DIT HELT PERSONLIGE ÅRSHOROSKOP HER

tvillinger2014

Tvillingernes Horoskop 2014
Horoskop 2014: Kommunikation, følelser, læring og social kontakt er områder af dit liv, der gennemgår en større forandring i 2014. I almindelighed, er du ved at blive mere konservativ med dine finanser, ejendom og ejendele, og mere forsigtig eller forsigtigere i almindelighed. Du kan øge dine pengemængde gennem kommunikations branchen i år 2014. Samtidig, er din evne til at kommunikere og få dit budskab igennem forbedret. Du er en overbevisende person, som det er, men du er særligt veltalende til at udtrykke dine ideer og vinde støtte for dem i 2014. Masser af korte ture kan også påregnes.

I Tvillingernes Horoskop 2014 er læring, socialisering og netværk områder med stor aktivitet i år. Muligheder for kærlighed tenderer til at være tæt på hjemmet, selv i dit eget nabolag. Venskabs “tests” er sandsynligt, du vil luge ud i overfladiske bekendtskaber og  værdiansætte ​​de mere solide og stabile venner i dit liv. Indenlandske og karriereaktiviteter står til at blive ændret og er områder af dit liv, der generelt er fokus på i dit horoskop for 2014. Du er mere målrettet i almindelighed i år, dit øje er på prisen, og du holder i tankerne fokus på de langsigtede virkninger af alt det, du gør. September, oktober 2014, er en usædvanlig travl, romantisk og dynamisk måned for dig i 2014, hvor kærlighed, partnerskab og arbejde søger dig ud og finder dig.

De sidste par år har været vanskelige for de fleste Tvillinger. Større ændringer vil finde sted i 2014, og nogle af dem vil være dramatiske, for at sige det mildt.

Tvillingernes Kærligheds Horoskop 2014
Kærligheds Horoskop 2014: Pluto, planeten for ​​op-og nedture fortsætter med at buldre ned i din forhold zone i 2014. Heldigvis er du i stand til at gå med kærligheds flowet indtil en der er egnet (eller for lækker til at afvise) kommer forbi. Maj er den måned, hvor en potentiel ny partner dukker op fra mængden – eventuelt en Skytte.

Hvis du allerede er hooked op, vil trangen til at flirte uhyrligt være stærk hele året. Ødelæg ikke en god mulighed ved at spille et mind spil piger og drenge. Når Jupiter bevæger sig ind i Skytten 24.  November, vil din kærligheds muligheder åbne sig op og ja, så  vil du få en nytårsaften date i år!

Tvillingernes Finans & Karriere Horoskop 2014
Finans & Karriere Horoskop 2014: Uranus tilbringer tid i din karriere zone i år – en garanti for forandring. Mange af jer vil vælge freelance arbejde over  de rutineprægede 9-4 arbejdsdage, eller gøre begge dele – arbejd weekender på din passion, mens du indsamler en almindelig lønseddel i løbet af ugen. En måneformørkelse i din karriere zone 7. September er katalysator for mange af jer at stoppe i jobs der er i dødvande eller ingen vegne fører hen (på ganske dramatisk vis), og endda bevirke en komplet 360 grader forandring i din karriere. Dit tegn gør sig bedst i kommunikation baserede erhverv – tv, radio, aviser og magasiner. Ingen talknusning til dig.

Månen er din økonomiske planet og da hun bevæger sig gennem alle tegn i hurtig rækkefølge, vil dine økonomiske behov og muligheder have en tendens til at svinge fra dag til dag. Månen er overskygget to gange i år – 14 marts og 7 september  – i disse perioder får du en chance for at gennemgå og ændre de finansielle strategier og beregninger. Fejl og mangler kommer op til overfladen, og du vil være i stand til at arbejde ud fra at spare mere, bruge mindre og stadig have det sjovt!

Tvillingernes Sundheds Horoskop 2014
Sundhed Horoskop 2014: Som Sundhedsklog, er du nødt til at være opmærksom på specifikke områder af din krop i 2014 – kønsorganerne, tyktarmen og blæren. Leveren og lår er også meget vigtige i det kommende år. Der er en meget reel sammenhæng mellem dit helbred og din kærlighed i år. Kærligheds problemer kan påvirke dit helbred, især midt på året. Hvis der opstår sundhedsproblemer, tjek dine relationer og forsøg at bringe noget harmoni der. Du kan også gå gennem en mental detox i 2014.

Så meget som det er fantastisk, at du indsamler så mange oplysninger og fakta, som du gør, så har du rod i dit eget sind med informations overload. Lad os se det i øjnene – du kan være meget vilkårlig i den fakta og viden, du tager ind. Du æder dybest set alt – sandt eller falskt. Nye mennesker vil komme ind i dit liv i 2014,som kræver og efterspørger stringent og klar tænkning. Og hvis du ikke gør dit hjemmearbejde, før du taler, vil de knalde dig. Også 2014 er et år til at lære mental stilhed. Tavshed er faktisk guld. Tavshed vil ikke fratage dig tale eller tanke, men omvendt. Alle store tanker, al veltalenhed er født i stilheden. Det er okay for tvillinger at være tavse til tider.

 FÅ DIT HELT PERSONLIGE ÅRSHOROSKOP HER

krebs2014

Krebsens Horoskop 2014
Horoskop 2014: En smuk trend med dig i 2014 sker i “livs afdelingen” for romantik, kreative sysler, børn og rekreation. Krebse er ved at lære at lade deres hår hænge ned og have noget alvorligt sjov i år 2014! Du kan opleve, at du investerer i fast ejendom i år 2014 eller bringer et mere legende miljø ind i dit hjem. At få dit liv fuldstændigt på sporet er også et stærkt tema, men du er i stand til at finde en sund balance mellem arbejde og leg.

I Krebsens Horoskop 2014 For nogle af jer, kunne det at arbejde sammen med en romantisk partner være en mulighed. Med Saturn i dit tegn, er der sandsynligvis et øget ansvar. Dit kærlighedsliv har været uregelmæssig i nogen tid, og denne tendens fortsætter. I år 2014 hvor du er mere tilbøjelige til at have det sjovt med det. Men du har tendens til at håndtere Saturn transitter bedre end mange tegn, og selvom du kan føle et vist pres, er du er altid villig til at arbejde lidt hårdere for at opfylde dine nye ansvarsområder. Spekulation, så længe det er rimeligt, kan vise sig umagen værd. Din kreativitet er stærkere end normalt i år, og børn kan indtage en fremtrædende plads i dit liv. Den stærkeste måned for penge er september 2014.

Lige siden den gamle Tugtemester Saturn  er flyttet ud af dit tegn 17 juli 2013, er tingene gået lidt lettere for dig. 2014 er indstillet til at være meget lettere og udbytterigt end de sidste par år, så vil Jupiter planeten for vækst og overflod og opladning med fuld damp fremad sammen med  dit venskabsvand tegn Skorpionen,  og dit 5. hus for sjov, romantik, selvudfoldelse og kreativitet .gøre livet lidt sjovere.

Krebsens Kærligheds Horoskop 2014
Kærligheds Horoskop 2014: Du er ikke som normalt henført af ægteskab / barnevogn/ og babyer i år som sædvanligt. Relationer skal være sjove for dig førend du virkelig nyder dem og mange af jer vil bare nyde et tagselvbord af mænd – dating og parring rundt omkring, indtil nogen tager dit hjerte. For singler er der kærligheds muligheder hvor der også er penge.

Et normalt besøg i banken kunne være starten på en vidunderlig kærlighedsaffære – Hvor dine øjne mødes med pengetælleren på tværs af tælleren. Office-type romancer er også i luften, med Jupiter, planeten for​​overflod som omrører din libido og din romantiske zone og du kunne finde dit perfekte match i dit venskabstegn skorpionen i det meste af 2014 Sagt på en anden måde, vil du ikke bruge mange lørdag aftner hjemme med kinesisk take away og din kat som eneste selskab.

Krebsens Finans & Karriere Horoskop 2014
Finans & Karriere Horoskop 2014: De fleste af jer bliver i og trives i de jobs, i allerede har i 2014. Én ting i skal huske at gøre, er at styre fri af følelsesmæssige scener og dramaer med kolleger – bliv ikke involveret i kontor politik og kontor hysteri. For dem af jer der er alvorligt ulykkelige på jeres arbejde, vil en solformørkelse i din karriere zone 29 marts ryste op i tingene for dig, at tvinge problemet frem i lyste og bevirke at du gennemsøger rubrikannoncer og sætte følere ud efter et nyt job.

Med Jupiter i transit til din selvrealiserings zone det meste af året, er det afgørende, at du har det sjovt på arbejdet og får mest ud af det. Hvis det ikke er sjovt, er det tid til at flytte. Dette er sandsynligvis det vigtigste område af livet for dig i 2014, især i august. Saturn, planeten for ​​fokus og disciplin flyttede ind i din penge zone i juli 2013 og forbliver der til midten af ​​2015 og tvinger dig til at omorganisere dine finanser og bringe orden og system i dem. Dette er året for at få besparelser og udgifter under kontrol, så man undgår spild – såsom over dreven shopping ture og spare penge op til noget vigtigt (såsom dit bryllup / første lejlighed / ny bil)

Krebsens Sundheds Horoskop 2014
Sundheds Horoskopet 2014: Lige siden Uranus, planeten for ​​radikale forandringer og tanker gik ind i dit 9. hus for spiritualitet i 2012, siden har religion og filosofi været vigtige interesser. I 2014 vil mange af jer bryde med den religion jeres forældre gav jer med og tage ophold i en anden religiøs gruppe – du føler er mere egnet til dig.

Mange af jer vil bare eksperimentere og flagre fra det ene til det andet, og tage lidt fra det hele. Sundhedsmæssigt er dit, fysiske helbred forbedret drastisk siden 17 juli 2013, da Saturn forlod dit tegn. Samlet er din energi langt større i 2014 og dit 6. hus for sundhed og velvære står stærkt – og vil stå endnu stærkere efter den 24. november. Du vil også lære den helbredende kraft af glæde, sjov og latter i 2014. Hvis du føler dig lidt underdrejet, gå så til en fest, se en komedie , grin dig selv bedre!

 FÅ DIT HELT PERSONLIGE ÅRSHOROSKOP HER

løve2014

Løvens Horoskop 2014
Horoskop 2014: En årelang tendens til større overflod i din personlige indkomst er i dit horoskop for 2014. Nogle af jer vil være gode til at tjene penge fra esoteriske bestræbelser eller gennem arbejde bag kulisserne især ii løbet af juli 2014. Du kunne aldrig defineres som en materialistisk person, men din opmærksomhed i år 2014 er helt sikkert på mere materielle og de fysiske og praktiske områder af dit liv. Ved roden af ​​dette fokus er ønsket om øget frihed, som du instinktivt føler og at tage sig af dine praktiske anliggender vil hjælpe dig i sidste ende, med at nyde mere bevægelsesfrihed.

I Løvens Horoskop 2014 har du specielt stærke følelser omkring din karriere, omdømme, indkomst / finans og ejendele. Læring og uddannelse er områder af dit liv, der gennemgår den største forandring. Øget ansvar i almindelighed og i din karriere figurerer, og er faktisk vigtigt for din udvikling. Men der er ingen genveje eller helt heldige pauser i dit karriere horoskop for 2014 og du vil sandsynligvis udlede meget tilfredshed fra dine resultater, der kommer fra dit hårde arbejde. Du er bemærket og anerkendt for dine naturlige talenter på jobbet, og du kan have travlt med at re-investere penge i din karriere. Tilfredshed, snarere end omskiftelighed, figurerer i kærligheds afdelingen i år. Kærlighed finder du lettest i april og fra midten af ​​november 2014 til slutningen af ​​2014.

2014 er indstillet til at være et tegn på et bygnings år for løver og løvinder. Saturn, planeten for ​​fokus og disciplin flyttede ind i dit tegn den 17. juli 2013 og bliver der til midten af ​​2015. Du kommer til at lære mange værdifulde erfaringer i år – og det tegner til at være et seriøst år 2014 for de fleste af jer.

Løvens Kærligheds Horoskop 2014
Kærligheds Horoskop 2014: De fleste af jer er i nye relationer eller går som solo når året begynder. Saturn er planeten for ​​fokus og disciplin var i transit til dit tegn fra midten af ​​2013 og har gjort det klart for dig, at du ikke kan spilde tid med tabere eller folk, der ikke er »den ene«. Og med yderligere 18 måneder tilbage i dit tegn, er du på udkig efter Mr. Right eller ingen overhovedet i 2014. En mere stabil partner kommer ind i dit liv i år.

Han behøver ikke at køre en sportsvogn eller lave spande af penge, men han har et stort hjerte og vil være venlig over for dig – og mange af jer vil falde for ældre mænd i år. Hvis du stadig tvivler senere på året, vil en måneformørkelse 7. September  hjælpe dig med at vælge mellem to fyre, der kappes om din opmærksomhed, og du går ind i forholdet med lyksalighed meget lykkeligt og nemt.

Løvens Finans & Karriere Horoskop 2014
Finance & Karriere Horoskop 2014: Du starter året fra sulten til at få professionel succes og berømmelse, og på trods af mærkelige kolleger, får du arbejdet gjort, og ved udgangen af ​​februar, kan du blive forfremmet eller springe ombord hos en konkurrent, der bejler endeløst til dig. Saturn i dit tegn betyder, at du er fast besluttet på at lykkes på dit valgte område. Gå tilbage til skolen og lær nye færdigheder, det står også i stjernerne at du midt på året mangler værdifuld indsigt i et eller andet.

Hvis du er ansvarlig for ansættelse af personale, vil du trække gode folk til dig og instinktivt vide, hvem der passer ind i regningen, og hvem der ikke gør. Forældre og søskende hjælper i år, når og hvis du går ind i nogle skumle finansielle farvande, og din ægtefælle er også en stor støtte for dig, hvis du går ud på en isflage og har brug for back up. Din stærkeste og mest aktive regnskabsperiode vil være fra 21 juli-30 september. Investering i virksomheder og områder, som du kender, hvis du kan lide at spille på aktiemarkedet tilrådes dette –  men ingen bliver rig på hurtige finurlige måder.

Løvens Helbreds Horoskop 2014
Sundhed Horoskop 2014: Med Saturn i dit tegn hele året rundt, vil din berømte stolthed og selvværd få et reality check. Hvis alt kører for stærkt, vil det blive væltet. Hvis det er urealistisk lavt, vil det blive hævet. Sundheds klog, er du nødt til at blive for der er tegn på, at din krop vil give dig symptomer  i 2014. Og med Saturn, din helbreds planet, der meget fremtrædende placeret i dit eget tegn, du vil være meget mere interesseret i sundhed regimer, kost og sund livsstil. Dette er et stort år for slankekure, stjernernes makeover, kosmetik og plastikkirurgi.

 FÅ DIT HELT PERSONLIGE ÅRSHOROSKOP HER

jomfru2014

Jomfruens Horoskop 2014
Horoskop 2014: Muligheder for at rejse står i dit Horoskop 2014 og eventyr har tendens til at udsøge dig en elsker. Det er et fremragende år for rejser, videregående uddannelse, kommunikation og højere uddannelse. Noget rastløshed er sandsynligt, primært på grund af en dyb følelse af rejselyst. Du er mere i stand til end nogensinde før at se “det store billede”, og mindre tilbøjelige til at svede over de små ting. Nogle bekymringer om børn, der kan være på vej ind i en ny fase af deres udvikling, der kræver noget  mere opmærksomhed, er sandsynligt, hvis det er  relevant for dig.

I Jomfruens horoskop 2014 er en periode, hvor jeres trossystemer og personlige filosofier er særligt vigtige for jer, og du er mere tilbøjelig til at dele dem med dem, der er yngre end dig selv. Kærlighed & Romantiske relationer bliver mere kompliceret i 2014. Du kan blive bedt om at angive dine intentioner eller opfordret til at  tage det alvorligt. Du kan ikke lide at blive trængt op i et hjørne, så det kan forårsage en vis belastning. Hvis du er single, kan du få dig en seriøs romance eller møde et mere modnet eller ældre menneske. Grundlæggende ændringer i din hjemlige situation og i din karriere orientering er sandsynlig. En stærk periode for personlig indflydelse sker i den sidste uge af januar og første uge af februar 2014. En stærk periode for romantik og sjov sker i august 2014. Intens aktivitet med en partner (eller ny partner) forekommer i oktober 2014.

Som det har været tilfældet i nogle år nu, vil det kommende år (og de næste par år) lærer dig, at håndtere dramatiske forandringer, og den usikkerhed, der følger med det. Det vil være som om, dine højeste drømme og idealer er dér for dig – du kan røre ved dem og føle dem i din fantasi.

Jomfruens Kærligheds Horoskop 2014
Kærligheds Horoskop 2014: Du vil tiltrække partnere, der er i forandrings tilstand i år – fyre, der ikke er afklaret i deres liv, og som virker som om de er på en måde og derefter vise sig at være en helt anden (og føler anderledes for dig i processen). Gifte Jomfruer undergår massive ændringer også – måske din partner er uden arbejde i lang tid, eller har brug for mere frihed / opmærksomhed – tvinger dig til at skifte retning meget hurtigt.

Du opdager at du selv er opmærksom på, ud over det sædvanlige, geni typen af fyre (hvoraf mange er flade brød sammen med deres geni). Det gode er, at du åbner dig op, bryde ud af dit selvpålagte ‘perfektion mode’ og dater mennesker, som hjælper dig med at udvide dit syn på livet og kærligheden.

Jomfruens Finans & Karriere Horoskop 2014
Finans & Karriere Horoskop 2014: Arbejd klogt, da du er den sande blå Jomfru i år. Du føler, at arbejdet er godt for sin egen skyld. Det handler ikke så meget om penge, status eller faglig prestige – det handler om service,  at være nyttig og have et aktivt socialt liv via sit arbejde. Brug kontoret som din egen personlige dating / venskabs swimmingpool – sørg for at du er omgivet af varme unge mennesker luk op for drikkevarer efter arbejde og udflugter i weekenderne.

Din karriere vil være mest aktiv og glad fra 20. Maj – 21 juni. Du behøver ikke stresse ud om penge, så meget dette år. Du er glad for at tjene de penge, du gør, og bruge dem med omtanke – du ønsker måske at sætte nogle tilside til en rejse, som du ønsker at tage senere på året – fra 8. september-23. oktober er de mest sandsynlige rejsemåneder. Der Vil forekomme vigtige finansielle ændringer omkring solformørkelsen 29 marts – når du starter en ny super fond eller overføre midler til en højere rentebærende konto.

 

Jomfruens Sundheds Horoskop 2014
Sundheds Horoskop 2014: Med Saturn fast placeret i dit åndelige hus 2014 er det tid til at bringe orden i dit indre liv. For dem af jer der endnu ikke er på en spirituel vej, vil dette være en periode, hvor du meget vel kan omfavne det. Sundheds klogskab, med dit 6. hus for sundhed vil du stå stærkt og med dine naturlige Jomfru interesser, som altid er i spil, vil du være ved meget godt helbred i hele 2014.

Det mindste lille symptom vil blive hoppet på og behandlet på ægte Jomfru maner. Uranus, styrer din helbreds planet og dine ankler, så disse har altid brug for særlig opmærksomhed. Fødderne er der også fokus på i 2014 – Brug fornuftige sko,  zoneterapi er godt og fødderne skal også holdes varme om vinteren.

 FÅ DIT HELT PERSONLIGE ÅRSHOROSKOP HER

 vægt2014

Vægtens Horoskop 2014
Horoskop 2014: En årelang tendens til større overflod af personlig indkomst er i dit horoskop for 2014. Nogle af jer vil gerne tjene penge fra esoteriske bestræbelser eller gennem arbejde bag kulisserne i løbet af juli 2014. Du kunne aldrig defineres som en materialistisk person, men din opmærksomhed i år 2014 er helt sikkert på mere materielle, fysiske og praktiske områder af dit liv. Ved roden af ​​dette fokus er ønsket om øget frihed, og du føler instinktivt at du ved at tage dig af dine praktiske anliggender, vil det i sidste ende gøre dig i stand til at nyde mere bevægelsesfrihed.

Din personlige kreativitet var ekstraordinært – inspireret selv – i 2013, og denne tendens fortsætter i 2014 med hjælp fra Jupiter, planeten for muligheder og overflod i dit 2. hus for selvværd og selvtillid gennem  hele år 2014.

Vægtens Kærligheds Horoskop 2014
Kærligheds Horoskopet for 2014: Et nuværende forhold skal enten gå fremad eller ende – med en solformørkelse i dit syvende hus den 29. marts tvinger dig til at tage en beslutning baseret på fakta ikke fiktion. Venus, din hersker er ude af fase i de første fem uger af året, men på ​​Valentinsdag får du lyst til at date igen eller blive meget kærlig med din fyr. Singler:, hvorfor du er single i år?,det er du sikkert, fordi du har alt for travlt med andre ting end at bruge tid med en kæreste.

Afslappede forhold vil presse dig ned til jorden, indtil du møder nogen, der er værd at tage sig tid til at lære at kende og falder i din smag. Oktober er en måned, hvor du vil se og føle, at der skal ske noget stort og i stor stil, fordi dit sind kræver det og det er tid, at byde et nyt forhold velkommen(evt. med en Vandmanden).

Vægtens Finans & Karriere Horoskop 2014
Finans & Karriere Horoskop 2014: Du har arbejdet hårdt i det forløbne år, med Jupiter, planeten for  gaver har du  kastet dig over alle former for udfordringer og muligheder på din egen måde (hvoraf nogle var blindgyder, hvoraf nogle panoreres). Du arbejder bedst i en karriere, der udnytter din kreativitet – styling, frisør, fotografering og makeupartister – ofte karriere, der kræver rejser eller op og nedadgående økonomiske belønninger. Du vil øge bundlinjen mere i år – herlighed er vidunderligt (som at gnide skuldre med de kendte), men du vil altid  tage mod kontant afregning. Efter et magert år, er du klar til at høste frugterne og det vil du.

Du har ikke tænkt blot at lade det blive ved i 2014 – du tænker STORT – og hvis du er smart økonomisk, vil du tjene flere penge i år, end du nogensinde har gjort før. Ikke alene er Jupiter, planeten for ​​overflod i din cash flow zone i år, men din økonomiske planet Pluto og Jupiter er i »gensidig reception» – gæster i hinandens huse og samarbejder med hinanden. Dette viser en arv eller trust fond, en evne til at tiltrække eksterne investorer og fremmedkapital til dine projekter og en god fornemmelse for gode tilbud.

 

 Vægtens Sundheds Horoskop 2014
Sundheds Horoskop 2014: Der er en fantastisk forbindelse mellem dit helbred og sjov / glæde i år. Gå ud og bliv involveret i healing, det er en god ting for dig i 2014 – øvelser, der involverer musik og dans er altid godt for dig, du som nyder at være kreativ med motion ligesom med alt andet. Hvorfor ikke tage salsa lektioner eller aerobic?

På den måde har du det sjovt, mens du sveder disse uønskede kilo af. Det er også vigtigt, at du finder en måde til virkelig at nyde dit arbejde på og få glæde ud af at gå på dit job hver dag. Hvis du går glad på arbejde og har det sjovt, mens du er der, vil det være meget mindre stressende end at knokle rundt i et job, du hader.Du må finde måder at bringe glæde ind i dit job og gøre det sjovt og dit helbred vil forblive i tiptop stand hele året rundt.

 FÅ DIT HELT PERSONLIGE ÅRSHOROSKOP HER

 skorpion2014

Skorpionens Horoskop 2014
Horoskop 2014: Tal er især markant i 2014 for dig. Retningen går mod mere detaljeret arbejde, og det kan komme til dig til tider. En form for behagelig kulmination i dit professionelle liv bringer belønninger og anerkendelse. Alligevel, trods det faktum, at du elsker din karriere, så tyder horoskopet 2014 på, at du arbejder særligt hårdt. Du kan gøre et job til et kald i 2014, og nogle arbejder bag kulisserne og ikke i rampelyset for at nå målet.

Skorpionens Horoskop 2014 Personlige projekter er i et opsving. Et projekt påbegyndt nær begyndelsen af ​​året forventes at bære frugt i slutningen af ​​2014. Bedre perioder for rekreation og romantik forekommer i maj, juni, og august 2014. Romantik og tætte personlige relationer sætter ikke de store overskrifter for dig i år, hvilket kunne være en god ting, selvom du absolut bør tage nogle solide afspadserings dage til  rekreation. Alt arbejde og ikke lege kommer til at fylde de fleste dage, selv om det kun er en tendens. Samt, at blive mere bevidst om din sundhed og kost . Gode tider for finanser i den sidste uge af februar, og det meste af april 2014.

Sidste år var tid til åndelig ekspansion og udvikling. Succes kom til dig, ved at vende blikket indad, snarere end i dit ydre liv. Dette år kommer du til at se de fysiske resultater af denne indre ekspansion.

Skorpionens Kærligheds Horoskop 2014
Kærligheds Horoskop 2014: Mens du har tendens til at falde virkelig, vanvittigt, dybt for en partner så er – 2014  et status quo år på kærlighedsområdet. Engagerede Skorpioner vil blive i deres relationer og singler vil forblive singler – med masser af kærlighedsaffærer og flings til at holde din sexlyst i skak.

Takket være Jupiter, planeten for ​​overflod i dit tegn gennem slutningen af ​​november, vil du aldrig være uden en mulighed for ‘- nogen at ringe til, når du har brug for lidt kærlighed eller for et arbejde eller et job. Men medmindre du møder en, der er virkelig speciel, en person, der opfylder dine soulmate kriterier (muligvis en Fisk eller  en fra Stenbukkens tegn),  så vil du være glad for at tilbringe tid i socialt samvær med din nyfundne kærlighed og ellers vil du finde sjov og lykke med din familie og din uafhængighed.

Skorpionens Finans & Karriere Horoskop 2014
Finans & Karriere Horoskop 2014: 2014 sætter din karriere tone for de næste par år – med Saturn planeten for ​​fokus og disciplin tvinger dig til at spænde buen og arbejde ud fra, hvad det er, du elsker at gøre, og er god til. Alt for mange af jer har været ind og ud af forskellige job og karrierer og er ikke helt sikker på hvad det er i forfølger.

Find ud af det i år – med Jupiter planeten for ​​heldige pauser vil hjælpe dig med at netværke og møde mennesker, der ikke kun kan hjælpe dig, men ønsker at hjælpe dig. Invester i dig selv i år – dit udseende, din garderobe, dit image er penge, der er givet godt ud – det vil tiltrække en anden type person og din nye fremtræden og måde vil få din chef til at indse, hvor vigtigt det er at holde på dig. Invester dine penge i fast ejendom og i trygge og sikre investeringer, og du kan ikke tabe. Folk, der skylder dig penge vil mirakuløst komme op med dem og betale dig tilbage (med renter), mens søskende og forældre hakker lidt på dig i ny og næ, dog uden at give dig alt for meget sorg.

Skorpionens Sundheds Horoskop 2014
Sundheds Horoskop 2014: En af de vigtigste udfordringer i 2014 vil være, at lære at håndtere dine flygtige følelser. Følelsesmæssig ustabilitet kan forstyrre hele liv – karriere, hjem og ægteskaber. Så der er et behov for dig Skorpion, at udvikle ligevægt her. Hvordan kan du så gøre det? Tja en måde er, at udtrykke indestængte følelser og ved at skrive dine følelser ned i en dagbog, eller  at se en terapeut og hælde dine tanker ud her, det gør ondt og medfører frustrationer, men de er uddannet til at håndtere dem. Eller tal ind i en båndoptager og lyt til båndet bagefter og arbejd derud af, hvad den virkelige essens af ​​problemet er, og hvad du skal gøre for at finde løsning på det, der generer dig.

Vand virker altid beroligende på dig – så du kan altid gå ned til en strand og skrive dine tanker ned i din dagbog, og derefter begrave disse ord i sandet – en enkel ceremoni, der er rensende og helt i harmoni med din Skorpions / vand tegn. I helbredsøjemed, er du nødt til at se på dine energi niveauer – som vil gå op og ned. Hvis du føler dig med en lav på energi, gøre noget for at øge den – træn eller slap af – hvad der virker for dig. Dit tegn nyder altid godt af detox regimer. Colon udrensninger og detox kost vil gøre underværker for dig.

 FÅ DIT HELT PERSONLIGE ÅRSHOROSKOP HER

skytten2014

Skyttens Horoskop 2014
Horoskop 2014: Livet er en smule mere udfordrende, når det kommer til tætte personlige forbindelser med andre. Netværk og foreninger står stærkt og bringer dig meget lykke i horoskopet for 2014! Din virksomheds indkomst ser heldig ud, og fordele kommer fra venskaber og de tilknyttede foreninger og cirkler du bevæger dig i. 2014 er det  år, hvor partnerskaber kommer under kontrol, og det er ikke altid  behageligt. For nogle af jer, er i år et næsten “knald eller fald” på dette område af livet.

I Skyttens Horoskop 2014 Vil de endelige afgørelser ske i slutningen af ​​året. Der skal arbejdes Seriøst med opmærksomheden i et forhold,  dette bør dog bidrage til at bringe det bedste frem i dig og en speciel person. Samt, kan du etablere et ægte venskab med en partner (eller blive partner med en ven!), Hvis du spiller dine kort rigtigt, og det betyder at give hinanden plads, mens også at vise din vilje til at få at tingene til at fungerer. Du fortsætter en tendens til  at kræve mere ytringsfrihed. Arbejde og sundhed er de områder af livet, der er tilbøjelige til at gennemgå de fleste ændringer i år. I de seneste 4-5 år, har du været fast besluttet på at udtrykke dig frit, og denne tendens fortsætter i 2014. Kærlighed finder dig lettere i anden halvdel af marts, medio juni til medio juli, og første halvdel af august 2014.

I 2014 vil du endelig se en belønning for de sidste par år – der har været meget op og ned. Mange af jer havde dårlige opbrud, blev enker eller tabte en stor opgave eller klient i 2013, så du vil være klar til nogle gode nyheder!

Skyttens Kærligheds Horoskop 2014
Kærligheds Horoskopet for 2014: 2014 er et forberedelses år for singler – at gøre dig selv til den bedste person, du kan være, og tiltrække de bedst mulige personer i dit liv. Det er også et år, hvor du skal lære at elske dig selv og din egen virksomhed og udvikle din egen specielle persona.

De af jer, der blev gift eller slog sig ned i 2013  er sandsynligvis lidt udflippede – du kan mærke, at jeres passion for hinanden ikke er så stærk, som den var, og din rejselyst er allerede begyndt. Det er op til dig at injicere vitalitet og en følelse af eventyr ind i dig selv.

Skytten Finans & Karriere  Horoskop 2014
Finans & Karriere Horoskop 2014: 17 juli 2013 Tog Saturn ophold i dit niende hus for rejser og videregående uddannelse – hvor han hænger ud i de næste atten måneder. Du er tegnet for den rejsende, og læreren og at kombinere de to virker godt for dig. At arbejde i udlandet eller i et udenlandsk selskab er en god karrieremulighed, mens undervisning af elever også er meget givende .

Gå tilbage til skolen, arbejd på at få din MBA i 2014 er også noget, du vil nyde – livet som studerende er noget du forbinder med glæde. Kig på eksterne måder at tjene penge i år. Du er sikker på at du får en regelmæssig lønseddel i år, men du har fabelagtige evner, der bliver spildt, og kunne være moneymakers for dig. Du har en gave for at være festens midtpunkt, for at kende alle slags mennesker – hvorfor ikke tænke på at være en fest arrangør – at bringe folk sammen og lade dem betale for det privilegium? Din lille sorte bog er penge værd piger og drenge!

 

Skytten Sundheds Horoskop 2014
Sundheds Horoskopet 2014: Sundhed og vitalitet er kraftigt forbedret i 2014, og du kan forbedre dit allerede gode helbred ved at lægge mere vægt på nakke, hals, nyrer og hofter. Mange af jer vil blive meget mere involveret i åndelige helbredelser og terapier i år, og give afkald på de traditionelle metoder til healing og forsøge at helbrede jer selv med positiv tænkning, krystal terapier eller bønne sessioner.

Bare sørg for, at du ikke “spiller læge ‘for mange og fejldiagnoger er  noget møg, og derefter være nødt til at henvende sig til traditionelle metoder og bruge medicin for at finde den rigtige kur. Spil begge heste, hvis du bliver syg. Få professionel rådgivning og lav din egen forskning og helbredende metoder.

 FÅ DIT HELT PERSONLIGE ÅRSHOROSKOP HER

stenbuk2014

Stenbukkens Horoskop 2014
Horoskop 2014: En total transformation af dit personlige liv ligger i kortene i 2014. Du kan tjene penge fra hjemmet, erhverve nye ting til hjemmet, dette involverer netværk og at afsætte megen energi på at opbygge og vedligeholde din “rede”. Aktivitet på hjemmefronten og i dit personlige liv er energisk. Du kan forvente vidunderlige støtte fra-og til-din familie. Nogle af jer flytter til et bedre hjem eller forbedre det i har. Nogle vil arbejde fra hjemmet. Du vil måske opleve, at du har færre venner nu, men gode.

I Stenbukkens Horoskop 2014  er romancer omskiftelige. Du kigger på lang sigt, hvilket er sundt for dig nu. Du bliver betydeligt mere konservativ i dit forhold til penge, som er en stor forandring fra sidste år. Din familie kan ekspandere på nogle områder, eller du kan udvide din ejendoms ejendele i løbet af 2014. Arbejds spørgsmål er stærke, selvom det ikke er et år for store overskrifter i karriereafdelingen. Du har et større behov for privatliv og “ned i tid” i almindelighed i år 2014, selvom du ikke ved det! Du er ved at lære, at en mindre hektisk social tidsplan er værdifuld, og du arbejder på din frygt for dette. August / september 2014 en usædvanlig travl og velstående måned i 2014 for dig.

Kærlighed, penge og karriere spiller altid en stor rolle i dit liv, og disse temaer fortsætter i 2014. Du vil dyrke mange nye relationer og venskaber i år og hjælpe din partner med, hvad det er, han eller hun er interesseret i.

Stenbukkens Kærligheds Horoskop 2014
Kærligheds Horoskop 2014: For dem af jer, der er på udkig efter kærlighed, behøver du ikke at se meget langt. En ven eller bekendt – en person, du allerede kender og føler dig tryg med er dit perfekte kærlighed match, og det vil ikke tage meget for at få ham til at se, at du er hans kærlighed match også.

De af jer, der allerede er hooked op, vil stå over for to svære tider i år – en måneformørkelse den 14. marts og en solformørkelse 22 September  I vil opbringe spørgsmål, der har været fejet ind under gulvtæppet. Brug disse formørkelser til at foretage korrektioner – dit forhold vil blive bedre end nogensinde, og du vil endelig få de giftige ting fra brystet, ud i det åbne og dine spørgsmål vil blive besvaret.

Stenbukkens Finans & Karriere Horoskop 2014
Finans & Karriere Horoskop 2014: Saturn, din hersker og planeten for fokus tilbringer sit år i dit fælles projekter zone, så arbejd side om side med en person, du har tillid til (muligvis en Jomfru eller Skorpion) kan bringe dig til din karrieres tilfredshed. Du har en reel tørst efter viden i år og vil dykke ned i alle mulige lærebøger og lærdomme – åndelige såvel som praktiske. Du jordboer foretrækker job, der handler med solide områder – som loven, fast ejendom, og bankvæsen bare som eksempel.

At gøre det kan være temmelig “kedeligt” til tider, så sørg for at gøre noget udenfor arbejdet (velgørende arbejde måske), der fodrer din sjæl. Kontanter er overalt omkring dig i år – dit ansvar stiger på arbejdet, og en lønforhøjelse står i din stjerner midt på året. Du får mere kyndig vejledning i skattespørgsmål  og vil også  lære mere om at få dine penge til at arbejde for dig – alle smutveje og alle de skumle områder, som du vil opdage og bruge til din økonomiske fordel. Lyt til den finansielle rådgivning, du har fået i august – det vil være dig en uvurderlig hjælp.

Stenbukkens Sundheds Horoskop 2014
Sundheds Horoskop 2014: Dit horoskop viser 2014 som værende en godt helbreds år- bare sørg for at tage dig af dine knæ, ankler og fødder – alle dele af kroppen, der har tendens til at give dig problemer. Og som jeg har sagt før i dit 2014 resumé, dette vil være et meget spirituel år for dig – sandsynligvis det mest åndelige år af dit liv og et reelt vendepunkt for dem af jer, der sidder fast i en skure eller er ulykkelige – selvom du dybest set har alt hvad der ønskes af penge og kan købe hvad du vil.

Du vil virkelig forstå betydningen bag talemåden “penge kan ikke købe dig lykke ‘dette år. Du vil også have en meget aktiv drøm om dit liv i 2014. Drømme bliver både afslørende (giver dig specielle meddelelser og indsigt) og profetiske (rådgiver dig om ting der vil komme). Du vil have åndelige oplevelser, og din ESP vil være skarpere og mere intens end nogensinde.

 FÅ DIT HELT PERSONLIGE ÅRSHOROSKOP HER

vandmand2014

Vandmandens Horoskop 2014
Horoskop 2014: Relationer går op på et helt nyt niveau for dig i 2014. Dette kunne være et markant år for at forbinde dig med en anden, der betyder noget for dig. Arbejdet kan indebære mere rådgivning eller samarbejde med en partner. Nogle af jer vil danne et partnerskab, der enten fører til ægteskab eller på anden måde væsentligt i år 2014. Masser af sociale aktiviteter, især med en partner er at regne i dette år 2014. En tendens til over-tænke, eller at fokusere på alvorlige problemer eller endda negative spørgsmål, bør overvåges.

I Vandmandens Horoskop 2014 er en stærk mental forbindelse med en partner sandsynligt, og singler kan møde en partner gennem sundheds og undervisnings veje. De færdigheder, du arbejder så hårdt på at opnå i dette år 2014 vil være værdifulde for alle de kommende år. Finansielle ændringer er i udsigt og strategier fortsætter med at skulle udregnes i år, men forskellen i 2014 er, at det finansielle pres letter og pengestrømbestræbelserne forbedres dramatisk. Muligheder for sjov og romantik er særligt stærke fra midten af ​​juni til midten af ​​juli, og i oktober 2014.

At tjene penge har været en vigtig del af dit liv i løbet af de seneste par år – og det fortsætter i 2014. I virkeligheden kunne det være en af ​​de mest lukrative år af dit liv for penge og karriere, hvor du finder nye måder at bruge dit strålende sind og dine vidtrækkende idéer og idealer.

Vandmandens Kærligheds Horoskop 2014
Kærligheds Horoskop 2014: 2014 er et år for at for alvor finde en og slå sig ned, du kan tilbringe tid med og ikke føler dig lukket inde i et bur eller som om din uafhængighed er blevet stjålet fra dig. Venus i dit tegn i marts gør det til det perfekte tidspunkt at gå på blind dates, deltage i en internet dating service eller bare være ude omkring og være åben for en ny kæreste (muligvis en Løve).

Saturn, planeten for ​​ansvar i dit forhold zone hele året rundt vil tvinge dig til at give mere omsorg til de mennesker, du er hooked op med. Hvis du er i et ulykkeligt forhold, vil du finde en måde at frigøre dig fra det – især tidligt i august, da Saturn starter sin nye årlige cyklus.

Vandmandens Finans & Karriere Horoskop 2014
Finans & Karriere Horoskop 2014: Din karriere horisonter udvides dette år, og det er alle takket være dine venner og bekendte, de sender forretning og kunder hen til dig. Dine netværks færdigheder afbetales bigtime, det starter allerede i januar, da du er i stand til at have et gennembrud på en samtale eller med en klient, du troede, du havde tabt for evigt ved udgangen af ​​2013. At være sammen med grupper og organisationer er en anden god måde at udvide dine jobmuligheder og møde endnu flere mennesker, der vil hjælpe dig med at leve dine faglige drømme ud i virkeligheden.

Dine økonomiske intuition sidder lige i skabet i 2014. En stor udfordring for dig er, at du vil beskæftige dig med mennesker, der har en mere materialistisk tilgang til rigdom end du har. Du arbejder på et andet penge-niveau end de fleste – også de af jer der arbejder i virksomhedsområder. Mens andre ser på bundlinjen og de målbare belønninger fra deres arbejde, så ser du på den kreative plan, og hvad du gør for menneskeheden. Find en måde at kombinere begge – og giv gavmildt til velgørenhed og redde verden typen af organisationer.

Vandmandens Sundheds Horoskop 2014
Sundheds Horoskop 2014: Mere fokus på dit helbred er vigtigt i år, som du har opdaget,er livet ret stressende og det, tvinger dig til at genlære mange værdifulde erfaringer igen og igen og igen. Se om dit energi niveauer er stabilt, for det er afgørende, og du er også nødt til at sikre, at du ikke spilder kostbar tid og energi på mennesker og ting, der ikke virkelig betyder noget. Din helbreds planet er Månen og da Månen styrer maven og brysterne,  er dette, et områder, der kræver mere opmærksomhed.

Kost er et større problem for dig end for de fleste andre mennesker. Neptun er planeten for ​​fantasi og forestillingsevne og har været i dit tegn i mange år og kosmos arbejder på at forfine og åndeliggøre din krop. Bare sørg for at bringe dig selv sammen med positive, raske mennesker, da du er meget psykisk anlagt og definitivt kunne samle på andre folks sygdomme og blive offer for dem selv.

 FÅ DIT HELT PERSONLIGE ÅRSHOROSKOP HER

fisk2014

Fiskenes Horoskop 2014
Horoskop 2014: En mere frisindet og trofast livsholdning er med dig i horoskopet for 2014. Din intuition er øget, måske endda til uhyggelige niveauer i 2014. Men 2014 er et tilfredsstillende år på mange niveauer, du kan nyde en stigende følelse af håb, optimisme og åndelig beskyttelse. Du er ved at opbygge dine ressourcer, få dine finanser på plads, og lære en hel del om, hvad der får dig og de mennesker, der er omkring dig til at reagere.

I Fiskene Horoskop 2014 er du også ved at få styr på økonomi / indkomst, især de finanser, som du deler med andre, eller som kommer fra andre. Du arbejder på at perfektionere kunsten i at binde dig  intimt med en anden person på et dybt plan. Livet er helt sikkert klarere for dig, end det var sidste år. I 2014 det område af livet, der er underlagt de fleste ændringer er, dine nære relationer, eller partnerskaber. Re-evaluering af dine seksuelle og intime udtryk kan medregnes. Hjælp er tilgængelig præcis når du har brug for den. Dit åndelige liv er rigere og mere givende end nogensinde. Noget af dit arbejde bliver gjort i afsondrethed, eller du arbejder bag kulisserne i 2014. Kærlighed finder du lettest i midten af ​​februar til midten af ​​April 2014 – en magtfuld periode for dine evner til tiltrækning. En særlig aktiv periode for karrieresager sker i oktober 2014.

2014 er et år med store forandringer for dig. Du vil være i en ny verden og føle dig meget mindre bundet til partnere, venner, familie og dit job – du vil have en langt større følelse af frihed og også en følelse af sjov og eventyr i 2014. Du bliver dog nødt til at tage nogle store risici og smide forsigtighed over bord på flere måder end du nogensinde havde troet, du ville. At  spille det sikre spil er ikke er en mulighed.

Fiskenes Kærligheds Horoskop 2014
Kærligheds Horoskop 2014: Find din soulmate er som regel på toppen af ​​din ”to do”  liste, men du er mere interesseret i din personlige frihed, spiritualitet, religion, rejser og sundhed i år, med Jupiter, planeten for ​​frihed som er i transit til dit niende hus. Du forbindes med en Skorpion tidligt på året, og han vil være en, du smøler rundt med hele året.

Forbindelsen kunne være så stærk at, du føler det vil overskygge alle de positive ting, du gør for dig selv (at tabe i vægt, at komme i kontakt med dig selv osv). Husk, at din selv-udforskning kan virke forvirrende for din partner, som måske føler du glider væk fra ham. Inviter ham til at deltage i  din selvbevidstheds fest!

Fiskenes Finans & Karriere Horoskop 2014
Finans & Karriere Horoskop 2014: 2014 er meget karriere orienteret i alle 360 dage for dig, med Jupiter, planeten for at tænke stort  i transit til din videregående uddannelses zone helt til November. Dette viser karriereekspansion og muligheder i fremmede lande eller med udlændinge, uddannelsesmuligheder relateret til din karriere og en generel stigning på din karriererangstige. Rejser for erhvervslivet står også i dine stjerner, så sørg for at du opdaterer din gamle kuffert!  Ved begyndelsen af ​​november, begynder Jupiter at flytter ind i dit tiende hus  for karriere og ambitionsklatring –  det vil bringe lønstigninger, forfremmelse, ære, herlighed og anerkendelse på din måde som 2014 ender.

En solformørkelse i din cash flow zone opstår 29.marts som tvinger dig til at genoverveje dine økonomiske planer, tænkning og strategier. Nogle af jer vil få en bofælle til at reducere omkostningerne eller ved at flytte ud af din pebrede lejlighed og nedgradere eller flytte hjem til dine forældre for et stykke tid for at spare penge. Hvis du har energi, så få et weekend job, der hjælper med at dække omkostningerne og holde dig i den livsstil, du er vant til (det designer badesalt, lotion og cremer er ikke så billige når alt kommer til alt).

Fiskenes Sundheds Horoskop 2014
Sundheds Horoskop 2014: Som i de forløbne år, er din åndelighed på et all time high lige nu. Dine drømme er skarpe og meget reelle og har meget at fortælle. Du ved, hvad folk vil sige og / eller gøre, før de gør, og / eller siger det. Du har en mission i livet i 2014, og du er fast besluttet på at se dine drømme blive til virkelighed. Du vil virkelig komme til at kende og forstå dit formål i livet i 2014, og hvad du skal gøre for at nå det. På helbredssiden, giver din stærke spiritualitet, dig en interesse i at lave healing på andre.

Forståelse massage terapi, healing krystaller osv. er afgørende for dig – det vil hjælpe dig til at hjælpe andre og øge dine åndelige kræfter undervejs rigtig godt. 2014 er afgjort et år, Hvor sundhed og at være rask er en god idé. Skær ned på alkohol, cigaretter,og fedende fødevarer. Deltag i et træningscenter, start en ny spise livsstil, find ud af mere om de lægemidler, du tager, og se om du kan finde alternative naturlægemidler eller holistiske alternativer. Når alt kommer til alt, er et sundt sind og krop en fantastisk gave, du og kun du kan give dig selv.

 FÅ DIT HELT PERSONLIGE ÅRSHOROSKOP HER

 

Leave a Reply