Stjernetegn naboer, hjørneboer og genboer

Stjernetegn og genboer, naboer og hjørneboer.

HMMMMMMMMM, siger du så.
Men kender du det ikke fra dit eget liv?
Din nabo, sød, dum, irriterende, eller bare din aller bedste ven.
Ja, det samme om genboen, eller den der bor rundt om hjørnet.
Du kan høre naboen, hvis de larmer ik?
Du kan se om genboen er hjemme og hvis du er heldig, kan du også se hvad de foretager sig, JA
Men ham der, der bor rundt om hjørnet ved du faktisk ikke en pind om.
Er han hjemme, er der lys, larmer han, hvad laver han egentlig ?
Det er sådan det er med stjernetegn. !!!
Stjernetegnene fylder 30 Grader hver, så dem der er 90 grader væk fra dit eget sjernetegn, dem kan du ikke rigtig se, eller vide, hvordan fungere, selv ikke hvis du lever sammen med dem. Det kræver langt mere af dig, at lære dit kvadrat tegn at kende. Du kan se nederst på siden hvordan det ser ud og så kan du tælle dig frem til det stjernetegn, der ligger i kvadrat til dit eget.
hvis vi har nogle planeter til fælles i vores nabotegn, ja så vil vi have interesser tilfælles med vores naboer, men hvis ikke, så er vi vidt forskellige fra dem og bryder os måske ikke så meget om dem og vi har en stille eller stormfuld krig gående med dem. Det er alle de stjernetegn, der ligger lige ved siden af vores eget tegn. Jeps sådan er det, nøjagtig lige som det er i det virkelige liv. Vores genboer, er vi ikke så tæt på, vi kan se dem, men for det meste, kan vi ikke høre dem, og ofte synes vi det er spændende at iagttage dem, fordi de er anderledes end os selv. Sådan er det med de stjernetegn der ligger lige over for vores eget. Men hjørneboerne, åh ak og ve, dem kan vi slet ikke forholde os til. De er da bare helt væk fra vores sanser, så de er der da bare, eller også så ser vi dem slet ikke og hilser ikke engang på dem. Sådan er det også helt i tråd med vores stjernetegn, og dem der ligger 90 grader fra vores eget tegn. For virkelig at forstå hvordan vi hænger sammen med andre mennesker i vores relationer, er vi nødt til at kende begge parters stjerne tegn og få en tilbundsgående analyse. Så vi kan se, hvorfor vi er så facineret eller frastødt af nogle og så nemt kommunikerer og agerer med andre.

Se hvem du ikke så let kan se om hjørner med i cirklen, tæl dig frem. alle tegn er 30 grader, dem der er 90 grader fra dit tegn, er dine hjørneboer, som du ikke aner, hvem er eller hvad de laver:


Vædderens kvadrater, er Stenbukken og Krebsen

Tyrens kvadrater er Vandmanden og Løven

Tvillingernes kvadrater er Jomfruen og Fisken

Krebsens kvadrater er Vædderen og Vægten

Løvens kvadrater er Tyren og Skorpionen

Jomfruens kvadrater er Skytten og Tvillingen

Vægtens kvadrater er Stenbukken og Krebsen

Skorpionens kvadrater er Vandmanden og Løven

Skyttens kvadrater er Jomfruen og Fisken

Stenbukkens kvadrater er Vægten og Vædderen

Vandmanden kvadrater er Skopionen og Tyren

Fiskens kvadrater er Skytten og Tvillingen.

Leave a Reply