Fiskene og erotik

Fiskene og erotik
Fiskene sex og erotik

Fiskens sex og erotik

fiskene sex og erotik

 Sex og romantikPerfekte forholdHer skal der arbejdes
fisk
1.dekanat
20. februar-29.februar
Du er en lidenskablig person, ihvertfald efter din egen mening. Kærlighed og romantik er dybe følelser. Et stille og roligt forhold er ikke noget for dig. Du er nødt til at føle dig levende. I din søgen efter den eneste ene kaster du dig ud i alle mulige håbløse forhold. Hvornår lærer du det? Du er lidenskablig i sengen, opfindsom, krævende og yderst romantisk. Brug ikke tid på de fyre der er ligegyldige Er du træt af skuffelser så find dig en tredie dekanat tyr, anden dekanat krebs, tredie dekanat stenbuk og hør englene syngeNogle mennesker lærer det bare aldrig, hvis du hører til den gruppe, så kan en af disse fyre måske få dig til at forstå det. En første dekanat vædder, første dekanat tvilling, og en første dekanat jomfru, men så beder du også selv om det
fisk
2. dekanat
1. marts-10.marts
Du er god til at flirte, du ved præcis, hvordan du skal indfange fyren, ved at være feminin og måske endda en smule “lillepiget” Dit største problem er at holde fast på ham. Måske fordi du ikke valgte rigtigt. Du har brug for et forhold til en fyr der virkelig elsker dig. Fortsæt bare han skal nok dukke op. I sengen foretrækker du en stærk elsker. Det betyder ikke at du er genert tværtimod. Du har bare brug for en at brydes medGenvejen til lykken finder du med en tredie dekanat fisk. anden dekanat skorpion, eller tredie dekanat tyr. så hvorfor vælge den længste vejDen længste vej går netop gennem første dekanat tvilling, anden dekanat skytte, og tredie dekanat vandmand. Så hellere Copenhagen marathon.
fisk 3. dekanat
11. marts-20.marts
Din favorit fyr SKAL være romantisk, du har brug for en der ser de samme farver som du, når i går en tur i skoven om efteråret, der er noget skrøbeligt over dig, som gør at fyrerene kan være bange for at knuse dig, du har brug for en blid sikker og romantisk fyr. En du kan være et med også seksuelt. Du skal føle både psykisk og fysisk nærhed når du dyrker sex med ham du elskerxFyren der virkelig sætter pris på din vidunderlige personlighed, finder du mellem en tredie dekant krebs , første dekanat stenbuk eller anden dekanat fiskHvis du vil bevare forstanden skal du holde dig væk fra en første dekanat vandmand, tredie dekanat skytte, og anden dekanat løve, livet er bare for kort til den slags.